Afbeelding

Toegangskaarten voor Oldtimerbeurs en Airbrushshow

Algemeen

Sint-Oedenrode/Rosmalen - DeMooiRooiKrant mag in samenwerking met het Autotron Rosmalen weer toegangskaarten verloten voor de Oldtimerbeurs en Airbrushshow op 7 en 8 april. Tijdens deze beurs is er naast de talloze Oldtimers ook een grote Airbrush expositie te zien. Daarbij worden maar liefst negentig kunstenaars verwacht. Zij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is met de combinatie van verf en lucht. Komt u liever voor de Oldtimer auto's? Dat kan ook, want op de beursvloer zijn weer tientallen auto's van toen te zien en te koop.

Onder de lezers die ons kunnen vertellen wanneer de moderne Airbrushtechniek is uitgevonden, verloten wij de toegangkaarstjes voor deze beurs. Weet u het antwoord? Stuur dat dan uiterlijk zondag 1 april naar redactie@demooirooikrant.nl. Wie weet, misschien bent u wel de gelukkige winnaar.

Weet u het antwoord niet of wordt uw inzending niet getrokken, dan kunt u toch naar deze beurs. De entree bedraagt 12,50 euro. Voor kinderen tot twaalf jaar die in begeleiding van een volwassene zijn, is de toegang gratis. De Oldtimerbeurs en Airbrushshow is op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.