Kristin Davies Noors kampioen.

Kristin Davies Noors kampioen indoor

Sint-Oedenrode - Kristin Davies heeft vorige week in het Noorse Vigra geschoten om het Noorse kampioenschap indoor. Met een score van 547 punten ging zij bij de dames recurve als derde geplaatst naar de finales.

Zij begon sterk met 6 – 0 en ging door met 6-2. In de kwartfinale ging het gelijk op tot 4 – 4 maar in de vijfde set maakt Kristin het verschil en ze won met 6 – 4. In de halve finale wist zij met zeer sterke scores te winnen met 6 – 0 In de gouden finale kwam het tot 3 – 3, maar de laatste twee sets won Kristin overtuigend. Met 7 – 3 werd zij Noors kampioen.
Op dinsdag hebben de leden van de Rozelaer een wedstrijd in de 18 meter competitie geschoten. De winnaar was Jan van Bergen met 221 punten. De overige scores: Martie Verhoeven 218, Antoon Vervoort 217, Jan Gordijn 210, Jan van Erp 208, Rob Naus 201, Ron Spijker 163 en Jan Habraken 109.
Vrijdagavond werd een indoor wedstrijd geschoten. De winnaar bij recurve was Patrick Bouman met 280 punten. De overige scores: Simon Boersbroek 279, Jan van Bergen 278, William Huyberts 277, Martie Verhoeven 268 en Karin de Jong 249. Bij de compound ging de winst naar Wil Kivits met 268 punten, Tweede was Ronald van de Sande met 222. Bij de houtschutters won Sjef van den Berg met 265 punten (barebow). De overige scores: Michael Moonen 188, Jos van den Berg 171, Antoon Vervoort 165, Agnes Vissers 157, Frans Temmink 79 en Ray Matuszewski 64.
Op vrijdagavond was ook het sportgala. Namens Ontspanning werden Theo Passier en Rick van de Mortel gehuldigd. Beide sporters vanwege een Nederlands kampioenschap.
Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur.