Afbeelding

Argo zet tegenstander in de schaduw

Sport

Sint-Oedenrode - De dames van Argo zijn in de tweede helft van de competitie goed op dreef. Stond de eerste helft vooral in het teken van de gelijke spelen tegen, op papier gelijkwaardige tegenstanders, in de tweede helft lijkt Argo toch echt wel beduidend sterker te zijn.

Afgelopen weekend moest DZT uit Deurne het onderspit delven in Best. In de eerste wedstrijd werden de punten nog gedeeld in een 6-6 uitslag, in de tweede wedstrijd ging Argo er makkelijk overheen en met een afgetekende winst van 9-3. Het team van coach Anja van Wanrooij kwam wat stroef uit de startblokken door slordig spel en passes die niet aankwamen. Hierdoor was het halverwege de wedstrijd 3-3. Vanaf dat moment begon het team te draaien en kon het verschil gemaakt worden door een aantal strafworpen en overtal situaties. Door deze winst verstevigt Argo haar achtste positie in de subtop, waarbij het zicht blijft houden op een maximale vierde plek binnen de competitie.
Ook de heren hebben het afgelopen weekend de volle drie punten gepakt tegen Zeester Meerval. Met een uitslag van 7-5 staat het eerste herenteam op een hele mooie tweede plaats in de competitie, daar waar de eerste plaats bijna niet meer haalbaar is. In deze wedstrijd wisten Jesse van Osch, Coen Govaard en Joes van den Bersselaar, allen afkomstig uit het tweede team een mooie toegevoegde waarde te leveren door te scoren.

Zwemmen
Afgelopen vrijdag avond heeft Roel Janssen deelgenomen aan een LAC wedstrijd in Oosterhout. Hij zwom de 2000m vrije slag in 27.29.54, goed voor een clubrecord.