Afbeelding
Foto: Bart van der Heijden

Maak je klaar voor de Scholierenloop 2018

Sport

Sint-Oedenrode - Atletiekvereniging SV Fortuna`67 uit Sint-Oedenrode organiseert zondag 8 april de jaarlijkse scholierenloop op Camping de Kienehoef.

Dit specifieke Rooise evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor, een garagebedrijf uit Nijnsel (Johan Markgraaff). Het is laagdrempelig waardoor het evenement open staat voor alle kinderen t/m 16 jaar (niet alleen uit Sint-Oedenrode, maar uit geheel Meierijstad). Kinderen uit andere plaatsen zijn ook van harte welkom. Alle deelnemers worden na beëindiging van de wedstrijd beloond met een medaille, een diploma en voor de eerste drie in iedere leeftijdscategorie een mooie beker, beschikbaar gesteld door de sponsor van dit evenement.

Deelname kan via een voorinschrijvingsformulier, dat op de basisscholen in Sint-Oedenrode is uitgereikt, of te downloaden is van de website van SV Fortuna`67: www.fortuna67.nl Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om digitaal in te schrijven, volg daarvoor de informatie op onze website. Na-inschrijving is ook mogelijk vanaf 11.00 uur in de kantine van Camping de Kienehoef, aan de Zwembadweg 37 in Sint-Oedenrode tot 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd.
De wedstrijden beginnen om 12.00 uur met de kinderen t/m 4 jaar. Vervolgens starten de leeftijdscategorieën per jaar oplopende tot 13 jaar en als laatste de gecombineerde leeftijdsgroep van 13 t/m 16 jaar. Afstanden zijn 595 meter voor 2 t/m 7 jaar, 1095 meter voor 8 t/m 12 jaar en 2035 meter voor 13 t/m 16 jaar.
Kosten zijn € 1,50 per deelnemer. Informatie: Peter Hellings 0413-478463 of peterhellings@planet.nl Toeschouwers, familieleden en supporters zijn uiteraard van harte welkom!