Afbeelding
Foto: Jelle vd Brand

Internetcafé zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Het Internetcafé is op zoek naar vrijwilligers
Het Internetcafé is op zoek naar enthousiaste en deskundige vrijwilligers die hun team kunnen komen versterken. Het doel van het Internetcafé is om ouderen kennis te laten maken met de nieuwe digitale mogelijkheden. Een groep van 12 deskundige vrijwilligers helpen de mensen hierbij graag in een ongedwongen sfeer. Houdt u van computeren en zou u dit graag willen overbrengen aan anderen, neem dan contact met ons op!
Werktijden zijn in overleg, het Internetcafé is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van: 9.30 - 10.30 uur en 11.00 - 12.00 uur en op donderdagavond van 19.00 - 20.00 uur en 20.15 - 21.15 uur. (vacaturenummer 10776)

VVV-winkel Sint-Oedenrode zoekt winkelmedewerker
De VVV-winkel in Sint-Oedenrode is op zoek naar een vrijwilliger die het winkelteam kan komen versterken. Heeft u belangstelling voor de Rooise cultuur en het toerisme? Dan is deze vacature iets voor u! Werktijden zijn in overleg. (vacaturenummer 20071)

Stichting Dichterbij zoekt vrijwilligers!
Stichting Dichterbij is op zoek naar vrijwilligers die samen met cliënten iets leuks willen ondernemen. Dit kan gaan om duofietsen (met elektrische ondersteuning) met Lia of een van haar huisgenoten, wandelen met Ben of gezellig buurten met Tonny. Bent u een vrijwilliger met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking, bent u geduldig, flexibel en heeft u een paar uur in de week/maand over? Dan is deze vacature iets voor u! Stichting Dichterbij zal zorgdragen voor de inwerking en begeleiding van u als vrijwilliger. (vacaturenummer 19734)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).