Afbeelding

70ste editie van de Brabantse Heemdagen

donderdag 2 augustus 2018 10:00

De heemkundige kringen van Sint-Oedenrode, Erp, Veghel, en Schijndel  nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de 70ste editie van de Brabantse Heemdagen. 

In Sint-Oedenrode vindt deze plaats op donderdag 2 augustus. Meierijstad biedt zoveel bezienswaardigheden dat de heemkundige kringen een selectie hebben moeten maken en u dus een mooi en interessant programma kunnen bieden. Met o.a. een bezoek aan het historisch deel van Slot Dommelrode, kasteel Henkenshage, Sint Paulusgasthuis, Sint Martinuskerk en de Hervormde kerk met Knoptoren bent u de eerste dag  verzekerd van een interessant programma in Sint-Oedenrode. Om organisatorische redenen is het aantal deelnemers maximaal 100.

De inschrijfformulieren moeten, volledig ingevuld, uiterlijk 31 mei 2018 in het bezit zijn van het secretariaat Heemkundige Kring De Oude Vrijheid,
Kerkdijk-Noord 4   5491 AR Sint-Oedenrode 
e-mail: secretariaat@oudevrijheid.nl     

De deelnamekosten bedragen zoals gebruikelijk € 95,- per deelnemer.
Dit is exclusief consumpties en eventuele fietshuur. Het huren van een fiets kost € 15,- en dient apart op het deelnameformulier te worden aangegeven.
Het inschrijfbedrag en de eventuele kosten voor de fietshuur moet u gelijktijdig met het insturen van het inschrijfformulier overboeken op bankrekening NL07RABO01382288755 t.n.v. Heemkundige Kring De Oude Vrijheid  o.v.v.  Brabantse Heemdagen 2018.