Logo mooirooi.nl
Alle winnaars pasten maar net op het podium   | Fotonummer: 2124f1
Alle winnaars pasten maar net op het podium (Foto: Jos v. Nunen)
Nieuws / Sint-Oedenrode

Dewy Lo-A-Njoe en Rick van den Oever Sporters van het jaar in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Dewy Lo-A-Njoe is opnieuw benoemd tot Sportvrouw van het jaar. Tijdens het Sportgala 2018 dat vrijdagavond in De Beurs in Sint-Oedenrode plaatsvond, werd de talentvolle judoka voor het tweede jaar op rij met de eretitel bekroond.

Dat de pas zestienjarige Dewy dit jaar bij de senioren Nederlands kampioene werd, was voor de huldigingscommissie de motivatie om Dewy te verkiezen boven genomineerden Summer van den Hurk en Marlou Hulsen.
Rick van den Oever werd benoemd tot Sportman van het jaar. Het was daarmee alweer de vierde keer dat de Rooise handboogschutter de eretitel in ontvangst mocht nemen. Rick wist afgelopen jaar verschillende podiumplaatsen op nationaal, Europees en wereldniveau te behalen. Hij bewees daarmee zijn veerkracht als sporter en liet genomineerden Hans Vogels en Boudewijn de Poorter achter zich.
De eerste prijzen in de andere categorieën gingen naar Dames I VV Nijnsel (team), Imre v.d. Laar (talent) en Ad Ketelaars (vrijwilliger).
Het was dit jaar de twintigste en tevens laatste keer dat het Sportgala Sint-Oedenrode werd georganiseerd. Het plan is om volgend jaar een Meierijstad-breed Sportgala te organiseren.

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!