Afbeelding

Onderzoek leefbaarheid in Olland

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Dorpsraad Olland en Welzijn De Meierij doen onderzoek naar de leefbaarheid in Olland en op welke punten zij ondersteuning zouden kunnen bieden. Daarnaast heeft de Gemeente Meierijstad een aantal vragen voor inwoners van Olland, die ook zijn toegevoegd aan de enquête.

De digitale versie kunt u vinden op: www.skonolland.nl en op www.welzijndemeierij.nl. De papieren versie ligt vanaf dinsdag 20 maart in de Loop'r in Olland in de hal bij het prikbord. Deze kunt u daar ook weer inleveren, in de zwarte brievenbus van Welzijn De Meierij. Het invullen van de enquête (zowel digitaal als schriftelijk) kan t/m maandag 9 april. Ook voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar is op de eerder genoemde websites een enquête te vinden.

Heeft u ondersteuning nodig bij het invullen van de enquête of heeft u nog vragen? Op dinsdagmiddag 20 maart van 13.00 uur – 15.00 uur zijn Nelleke Zomer (Welzijn De Meierij), buurtadviseur Henk de Laat (Gemeente Meierijstad) en Gerrit van Gorkum (Dorpsraad Olland) aanwezig in de Loop'r om uw vragen te beantwoorden en te helpen met het invullen van de enquête. Na 9 april worden alle ingevulde enquêtes verzameld en de resultaten met u gedeeld door middel van een informatieavond. Op basis van de resultaten zal een vervolg plaatsvinden. Voor vragen kunt u contact opnemen met Nelleke Zomer-Post, Welzijn De Meierij via 073-544 1400.