Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Sport en spel op Tweede Paasdag

Sport

Sint-Oedenrode - Op maandag 2 april (2e Paasdag) organiseert MHC Sint-Oedenrode wederom een supersportieve hockeyclinic, Bremhorst 2. Er is weer een supergaaf programma samengesteld, boordevol sport en spel.

In de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur vindt er voor kinderen tot en met groep 6 een Fun Clinic plaats.Iedereen, wel of geen lid, is van harte welkom. Van 12.30 – 14.00 uur staat clinic voor A, B, C en D jeugd gepland.

Nog meer sporten? Kom naar Sjors Sportief!
Ben je geen lid van MHC en wil je nóg een keer komen hockeyen? Schrijf je dan in voor Sjors Sportief. Op zaterdag 7 april van 10.00 tot 11.00 uur verwachten we je op de club. Inschrijven via www.sjorssportief.nl of direct bij de club via jongstejeugd@mhcsint-oedenrode.nl.
                                                                
Stick voor nix!
Alle nieuwe leden die zich inschrijven bij MHC tijdens de Clinic of Sjors Sportief krijgen als welkom een mooie hockey stick! Laat de kans niet schieten. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar jongstejeugd@mhcsint-oedenrode.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, school, groep, en als je lid bent van MHC Sint-Oedenrode in welk team je speelt. Inschrijven kan voor 1 event maar ook voor beide; Check it out! Meer info op www.mhcsint-oedenrode.nl.