Hans Verkuilen met de meest bijzondere BZN items.
Hans Verkuilen met de meest bijzondere BZN items.

Rooise BZN-fan te gast bij Omroep Brabant

Algemeen

Sint-Oedenrode - Onlangs publiceerde DeMooiRooiKrant een interview met Rooienaar Hans Verkuilen. Hij is misschien wel de grootste BZN-fan van Nederland. Toen Eefke Boelhouwers van Omroep Brabant-radio het interview onder ogen kreeg, wilde ze hem heel graag uitnodigen in de studio. Dat heeft ze inmiddels gedaan…

Boelhouwers presenteert het programma  'Muziek en Zo' bij Omroep Brabant radio. Tijdens deze uitzendingen staan verschillende artiesten centraal. Deze week is het de Band Zonder Naam die de klok slaat. Er worden verzoekplaatjes van de Volendamse band gedraaid die door luisteraars  worden aangevraagd.
Hans is uitgenodigd om vandaag tussen 13.00 en 16.00 uur te vertellen over zijn BZN-verzameling. Uiteraard neemt de fan ook wat relikwieën en collectors items mee. Bij Omroep Brabant zullen ze nog versteld staan van Hans' kennis van BZN. De uitzending is uiteraard live te volgen, op de radio, maar ook via een livestream. "Ik vind het heel leuk om er heen te gaan. Ik heb er zelfs vrij voor genomen van mijn werk", kijkt Hans reikhalzend uit naar de uitzending.

Afbeelding