Afbeelding

Maak kennis met Boulesvereniging De Klutsers

Sport

Sint-Oedenrode - In deze winterse periode denk je er niet aan om in de buitenlucht een jeu de boulesspel te spelen. Toch zal de zon binnen enkele weken zoveel kracht hebben, dat de vorst zich gewonnen moet geven. De leden van Boulesvereniging De Klutsers uit Nijnsel zitten alweer te wachten op de zonnige dagen dat zij hun hobby weer buiten kunnen uitoefenen.

Op maandag 2 april wordt weer gestart met het zomerprogramma. Elke maandagmiddag en dinsdagavond wordt er recreatief gespeeld. Verder kun je deelnemen aan een interne competitie en diverse uitwisselingstoernooien door het jaar heen.
Spreekt bovenstaande je aan, kom dan naar onze instructiemiddagen en ervaar zelf of je, jeu de boules leuk vindt en jeu de boules wellicht jouw sport zou kunnen worden!

Vanaf 14 april worden er op enkele zaterdagen om 13.30 uur, op onze banen gelegen bij de Beckart, instructies verzorgd. Deelname is gratis. Hierbij wordt aandacht besteed aan de werphouding, de techniek, tactiek en verblijf op de baan. Er hebben zich inmiddels enkele mensen aangemeld, maar er is nog plaats om deel te nemen en kennis te maken met jeu de boules. De club beschikt over voldoende bruikleenboules.
Meer informatie kun je vinden op de website www.deklutsers.nl of neem contact op met Martien de Koning telefoon 0413-474856 of met Rien van der Loo telefoon 0413-474165. Aanmelden kan telefonisch bij Martien of Rien of per email info@deklutsers.nl