Afbeelding
Foto: Lisa vd Ven

Start nieuwe loopgroep voor beginners

Sport

Sint-Oedenrode - Op maandagavond 26 maart om 19.00 uur zal er bij Sportvereniging Fortuna '67 aan de Zwembadweg 62 een informatiebijeenkomst worden georganiseerd waarbij alle takken van sport, die bij de club kunnen worden beoefend, worden gepresenteerd. Zo zal er ook informatie over de hardloopgroepen gegeven worden.

Op 9 april start er weer met een nieuwe hardloopgroep voor beginners. Met het lentegevoel op komst een mooi moment om kennis te maken met de loopsport, individueel of met een loopmaatje. De eerste training van deze nieuwe groep is op maandag 9 april om 19.30 uur (duur circa 1 uur), vertrek vanaf de clubaccommodatie aan de Zwembadweg 62. Tijdens de trainingen komen alle facetten van de loopsport aan bod zoals intervaltraining, loopscholing, coopertest en duurlopen.

Inspanning en ontspanning
De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers met veel aandacht voor o.a. warming-up, looptechnieken, cooling-down en blessurepreventie. Zowel ongeoefende lopers als meer gevorderde lopers kunnen zich bij Fortuna aanmelden. De nieuwe beginnersgroep is er op gericht om ontspannen en blessurevrij een mooie afstand te kunnen lopen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Het sociale aspect staat bij Fortuna´67 dan ook hoog in het vaandel. Het is een hechte vereniging met meer dan 170 leden van jong tot oud. Menig loper bezoekt regelmatig regionale of landelijke wedstrijden, waar Fortuna dan ook wordt herkend als een zeer gezellige club met enthousiaste lopers.

Aanmelden
De trainingen zijn tot 1 mei gratis, daarna bedragen de kosten als aspirant lid tot 1 januari 2019 € 40,-. Inlichtingen en vooraf aanmelden bij Luc Minderhoud 06-24831884 of kijk op www.fortuna67.nl