Odisco verliest in doelpuntrijke wedstrijd

Sint-Oedenrode - Odisco speelde afgelopen zondag uit tegen Oranje-Wit in Venray. Die ploeg is vorige week kampioen geworden van de klasse. Odisco staat derde en kan niet meer van die plaats komen. Het zou dus een leuk laatste potje kunnen worden, omdat beide ploegen zonder druk konden spelen.

Onderweg naar Venray zaten de dames van Odisco de kampioenswedstrijd van het tweede te volgen, die ondertussen in Sint-Oedenrode werd gespeeld. Bij aankomst in Venray bleek dat zij gewonnen hadden en dus kampioen waren geworden. Het eerste begon zelf wat zwak aan de wedstrijd en stond snel met 4-0 achter. Daarna deden de dames wat terug. Oranje-Wit liet wel zien waarom zij de terechte kampioen waren geworden: de ploeg speelde een snel en zeer effectief spel. Ruststand 15-8. In de rust werd de dames verteld zelf beter met de kansen om te gaan en de doorbraak van de tegenstander eruit te halen.

Na rust kwam Odisco terug tot een verschil van vier doelpunten. Helaas verzuimde de dames een paar opgelegde kansen af te maken. Oranje-Wit wist, door zeer zuiver te zijn in de afmaak, weer weg te lopen. Uiteindelijk vielen er 40 doelpunten in de wedstrijd en was Oranje-Wit de terechte winnaar. Eindstand 25-15.
Odisco sluit hiermee de zaal af met een keurige derde plaats en zal zich gaan voorbereiden op de buitencompetitie om te gaan spelen voor hetzelfde of zelfs een beter resultaat.