Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Nijnsel ontvangt Vitesse'08

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag werd er slechts mondjesmaat gevoetbald en daar hoorde Nijnsel 1 in elk geval niet bij; het veld in Siebengewald, thuishonk van Stormvogels '28, verkeerde niet in de beste staat, dat werd zaterdagmiddag al bevestigd.

De weersvooruitzichten hebben voorlopig nog steeds een zeer winters karakter, maar goed, onze kunstgrasmat ligt er blakend bij en als de KNVB er komende zondag weer niet alles uit gooit en er geen sneeuw ligt, dan kan er mogelijk worden gevoetbald. De temperaturen schijnen behoorlijk op te lopen, dus het kan nog alle kanten in.
Nijnsel ontvangt op Den Eimert Vitesse '08 uit Gennep, een team dat net als de gastheren de afgelopen maanden maar heel moeilijk aan de puntjes kan komen. Kortom, een belangrijke pot voor beide teams die graag wat plaatsen op de ranglijst willen heroveren. Aanvang 14.30 uur.

Theo van der Heijden Memorial
Aanstaande zondag is tevens de eerste Themamiddag van dit jaar, helemaal in het teken van onze grote cultheld Theo van der Heijden van wie wij inmiddels ruim twee jaar geleden afscheid hebben moeten nemen. De organisatie heeft ook een aantal oud gedienden (trainers en spelers) uitgenodigd met wie Theo in het verleden gewerkt heeft. Naast medische capaciteiten beschikte Theo over een bovennatuurlijk zangtalent. Hoe vaak zong hij niet het onverwoestbare 'One Way Wind' op zondagavond in de kantine, de volle kantine tot tranen bewogen….? Zondagmiddag gaan we het allemaal herbeleven.