Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Vele podiumplaatsen voor Argo

Sport

Sint-Oedenrode - Tijdens de laatste wedstrijd uit het KNZB Minioren-Junioren circuit van dit seizoen hebben de jongste Argo zwemmers van de wedstrijdploeg gedomineerd en veel podiumplaatsen gepakt. Met vijf teams was de wedstrijd in Vlijmen sterk bezet. De deelnemende verenigingen WVZ uit Waalwijk, De Treffers uit Rosmalen, Arethusa uit Oss en de thuisvereniging Aquamigos hadden aan de acht meegereisde Argo zwemmers een harde kluif.

Van alle te verdelen prijzen gingen er negentien naar Argo, dit was bijna de helft van het totale aantal. Opmerkelijk is wel dat alle Argo zwemmers het podium wisten te behalen: Leonie Habraken: zilver en brons; Anne Janssen 3x goud; Luuk Janssen: brons; Roel Janssen goud en 2x zilver; Fenne Peters: 2x zilver en brons; Naomi van der Post: 2x goud; Martin van de Ven: 2x brons; Naomi van de Ven: 2x goud en brons.

Tijdens deze wedstrijd zijn er tien persoonlijke records gesneuveld. Het was een mooie wedstrijd waarbij de jongste groep Argo zwemmers zich van hun beste kant hebben laten zien.
Komende zondag nemen de zwemmers van de Wedstrijdgroep deel aan de vijfde Solo wedstrijd die wordt gehouden in zwembad 'De Wiemel' in Deurne. Aanvang: 14.00 uur.