Afbeelding

Voorbereiding Fight Cancer Night gestart

Algemeen

Meierijstad - De Meierijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. In overleg met de ondernemers die deelnemen is gekozen voor Kika en Fight Cancer. Actiepagina's zijn aangemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen. De eerste donaties komen ook al binnen en de grens van € 1.000 is al gepasseerd!

Waarom zoeken jullie nog een vrouwelijk ondernemer?
Het deelnemersveld bestaat nu uit 14 mannen en 1 vrouw. Niet alleen is dat een oneven aantal maar het zou voor de finale ook leuk zijn als we een partij met vrouwelijke ondernemers in de ring kunnen zien. Mocht iemand dus nog interesse hebben, meld je dan snel aan. Voorwaarden zijn feitelijk: een onderneemster én niet of nagenoeg géén ervaring met kickboksen.

Waarom gekozen voor Kickboksen?
De associatie met kickboksen is bewust gedaan. Niet alleen word je van de traningen enorm fit maar leef je met je medeondernemers ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 18 augustus 2018 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan al tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker. De avond belooft een groot spektakel te worden.

Wanneer wordt er getraind?
De ondernemers hebben net de eerste training(en) achter de rug. Ze zijn gestart op maandag 19 februari en krijgen de mogelijkheid om 3 keer per week te trainen bij Meliani Fight & Fitness in Veghel.

Meer info?
Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Wilt u meer specifieke informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.