Afbeelding

Euroknaller.nl biedt extra beloning voor koopjesjagers

Algemeen

Het scoren van de beste actie van de dag is voor velen een heuse volkssport gewordenEuroknaller speelt hier slim op in met dagelijks verrassende aanbiedingen met extreem hoge kortingen tot wel 85%. Daarnaast ontvangen klanten van het bedrijf Knalzegels waarmee zij gratis producten kunnen scoren. Dubbel voordeel dus!

Iedere dag verschijnen er 5 nieuwe producten op de website en in de app in uiteenlopende categorieën. Zo vind je er scherpe aanbiedingen op het gebied van persoonlijke verzorging, gadgets en huishoudproducten. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ontvang je elke ochtend als eerste de nieuwe deals. Of download de nieuwe Euroknaller-app en ontvang handige notificaties over de beste producten. Elk product is slechts 24 uur te koop, dus twijfel niet te lang!

Als klant loopt het voordeel al gauw extra hoog op. Des te vaker je je aankopen doet bij Euroknaller, des te meer je beloont wordt. Met de Knalzegels biedt Euroknaller een uniek spaarsysteem met extra voordeel voor jou als klant. Op ieder product ontvang je namelijk zegels. Deze zegels worden in je account verzameld op digitale spaarkaarten. Met een volle spaarkaart kun je gratis producten kopen in de speciale Knalzegelwebshop.

Euroknaller is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer populaire dagdeal website met meer dan 500.000 online bezoekers per jaar. Een slim team van inkopers speurt iedere dag de markt af en haalt de producten rechtstreeks bij de leverancier vandaan. Euroknaller werkt dus zonder eigen magazijn en zonder tussenpersonen. Hierdoor kunnen er extra scherpe kortingen aan jou als klant worden aangeboden. En dat loont!

Bij Euroknaller word je dagelijks verrast met unieke producten van hoge kwaliteit. Vanaf nu betaal je nooit meer te veel voor je favoriete producten. Knallend voordelig!

www.euroknaller.nl