Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Ashley Peters derde prijs Asten

Sport

Sint-Oedenrode - Ashley Peters van De Nijnselse Ruiters startte op een springwedstrijd voor paarden haar nieuwe troef I-Malve in de klasse B. Deze nieuwe combinatie eindigde met een derde prijs. Bart Kluijtmans startte zijn paard Her Touch ook in de klasse B en eindigde met een achtste prijs.

Voor Bart en Her Touch was dit de generale repetitie voor de Brabantse kampioenschappen. Deze worden dit jaar georganiseerd door de Rooise ruiters in manege de Pijnhorst. Bart en Her Touch starten op zaterdagochtend in de klasse B welke begint om 9:00 uur.

Aansluitend komen in de klasse L, die verreden wordt over twee manches, de volgende combinaties van onze vereniging aan de start: Annette Swinkels met Hare Majesteit, Martijn van Stiphout met Hannibal en Anouk van den Nieuwenhuijzen met Irena Z. Op zondag start om 09:00uur de klasse M. Ook in deze klasse komen verschillende combinatie van onze vereniging aan de start: Teun Kluijtmans met Hagan, Andre van Hooft met Evita Bella, Thom van Dijck met Wish me Luck en Gonlix Anukiya, en Suzan van Gastel met Gracia Go en Herbie. Aansluitend starten de volgende combinaties in de klasse Z: Thom met Fleurrissant en Marwin met de paarden Spock Z, Fuji en Figo.

In de klasse ZZ is Marwin startgerechtigd met de paarden Eton, Elvixis en en Fabulous. Suzan start in de klasse ZZ Eye catcher Go en Ferbie. Ook de klasse M, Z en ZZ worden verreden over twee manches. Alle deelnemers veel succes!