KV Rooi wint van Heumen

Sint-Oedenrode - Om 13:25 uur startte de wedstrijd tegen Heumen. De vorige wedstrijd wist Heumen te winnen in de laatste minuut en eindigde de stand in 22-21. Kv Rooi had dus iets goed te maken en wilde ervoor zorgen om de punten in Rooi te houden.

De wedstrijd begon niet zo soepel voor Kv Rooi. Heumen wist gelijk twee doelpunten te scoren doormiddel van een afstand en een korte kans. Hierdoor liep Kv Rooi meteen achter de feiten aan. Ze werden flink wakker geschut en gingen dit niet laten gebeuren! Kv Rooi kwam terug met mooie afstandsschoten waardoor de stand op 3-3 kwam. Kv Rooi wist dat ze nu door moesten zetten om voor te komen staan. Dit deden ze ook keurig! De rust werd in gegaan met 10-4 voor Kv Rooi.

Kv Rooi had veel vertrouwen gekregen in de eerste helft. In de rust werd verteld dat ze dit vast moesten houden. Wel moesten ze beseffen dat de wedstrijd nog niet gespeeld was met maar zes doelpunten verschil. Dus Kv Rooi moest de tweede helft doorpakken en niet verslappen.

Kv Rooi stapte met hetzelfde vertrouwen het veld op. Heumen kwam moeilijk tot scoren en daar wist Kv Rooi gebruik van te maken. Kv Rooi maakte mooie acties en de ballen gingen er goed in, waardoor Heumen het niet bij kon houden. De wedstrijd werd met 21-11 afgesloten. Een prachtige score voor Kv Rooi.
Volgende week staat Kv Rooi tegen Melderslo. Om 15:10 uur wordt de wedstrijd gespeeld in sporthal De Streepen. Publiek is van harte welkom!