Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 47d573
Foto: Jos van Nunen
Politiek Meierijstad

De Politiek Dichterbij

Meierijstad - In de rubriek "De Politiek Dichterbij" geeft DeMooiRooiKrant regelmatig een raadslid de kans om zich aan de lezers te presenteren. Deze keer: Mari van der Aalsvoort (Team Meierijstad)

Geboortedatum: 2 juli 1958
Geboorteplaats: Nistelrode
Woonplaats: Schijndel
Burgerlijke staat: Gehuwd, met Ronny
Kinderen: 1 'bonuskind' van Ronny
Opleiding: Chemisch analist
Beroep: Technisch inkoper
Hobby's: Natuur, fietsen, autovakanties

Omdat niet alle raadsleden het even nauw namen met de afspraken voor deze rubriek, hielden we een belangstellingsregistratie en vrijwel per kerende 'post' meldde Mari van der Aalsvoort zich aan. Hij stond ook meteen paraat voor een afspraak en als de fotograaf de eerstvolgende werkdag 's avonds had gekund, hadden we met deze rubriek een nieuw tijdrecord gevestigd. Terugkoppelen van de concepttekst vond hij niet nodig, hij had het volste vertrouwen in een goede weergave. Liever even nadenken over een goed antwoord en doorpakken, dan er nog een nachtje over slapen. Het is Mari ten voeten uit: niet zeuren, hup, doen. En je afspraken nakomen. Terwijl hij het toch druk genoeg heeft, zo klinkt door tijdens het interview. Een gesprek met een zeer betrokken raadslid.

Is jouw beroep goed te combineren met het raadslidmaatschap?
"Het is wel een beetje schipperen. Gelukkig heb ik flexibele werktijden. Door vroeg te beginnen kan ik ook weer vroeg naar huis en dan lukt het allemaal nét."

En dan toch nog tijd voor hobby's?
"Nee, eigenlijk niet. Het is ook weer niet zo dat ik alleen maar werk en politiek doe, maar hobby's komt er amper van. Gelukkig heb ik thuis veel steun van Ronny, ook in praktische zin."

Lees verder in DeMooiRooiKrant van komende woensdag

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!