Afbeelding

Spektakel in Papgat

Algemeen

Sint-Oedenrode - Jullie zullen het ongetwijfeld via de media al wel hebben meegekregen. Op vrijdag 26 januari jl. had de familie van onze toekomstige bruid Madam Sjenet en bruidegom Leipe Arie en natuurlijk niet te vergeten hun joekel Wiskey een vrijgezellenfeest georganiseerd. Dit is niet onopgemerkt gebleven in ons anders zo rustige Papgat.

Oplettende buurtbewoners seinden de politie in, nadat zij enkele ongure types hadden gespot die, naar het leek, een vrouw ontvoerden. Zelfs politie uit de buurdorpen van Papgat was uitgerukt. Het zag er in eerste instantie naar uit dat aan dit vrijgezellenfeest een abrupt voortijdig einde kwam. Madam Sjenet moest behoorlijk wat moeite doen om de agenten ervan te overtuigen dat het allemaal om een grap ging, waarna het spetterende feest tot in de late uurtjes kon worden voortgezet. Dit belooft veel voor de huwelijksdag.

Voor wie graag deze huwelijksvoltrekking wil meemaken en getuige wil zijn van de onofficiële, ludieke handelingen van burgemeester Piet Klaasen en pater Vanderwalle (Edward van den Elsen) volgt hieronder het programma van het "Plat Amsterdam Huwelijk" op dinsdag 13 februari a.s.:

Om 10.30 uur arriveert het aanstaande echtpaar in stijl bij "De Vriendschap". Om 11.00 uur worden Leipe Arie en Madam Sjenet in de onecht verbonden. Om 12.30 uur begint de heerlijke maaltijd "Amsterdams Happie" (nog enkele kaarten te koop bij "De Vriendschap") en vanaf 14.15 uur volgt het huwelijksfeest. Dit zal dit jaar in een iets ander jasje worden gestoken. Er zal een gezellig feest worden georganiseerd, waar iedereen welkom is. Het bruidspaar zal zich tussen de gasten begeven om mee te feesten. Natuurlijk kunnen mensen die een woordje tot het bruidspaar willen richten dit nog steeds doen. Maar wij worden er ook heel blij van als iedereen met ons mee komt feesten. De dag zal worden afgesloten met de verbranding van Willemke Pap op de Markt.