Odisco pakt drie punten

Sint-Oedenrode - Afgelopen donderdag speelde Odisco 1 een inhaalwedstrijd tegen Rietvogels 1. Buiten werd er van deze ploeg verloren, dus Odisco was uit op revanche. Odisco was in de eerste helft de betere ploeg en had hierin het verschil moeten maken. Rietvogels kwam na rust echter sterk uit de kleedkamers en wist in de tweede helft steeds een nipte voorsprong te pakken. Door tot het einde te blijven werken, wist Odisco de eindstand op 13-13 te zetten en toch nog één punt te halen.

Afgelopen zondag speelde Odisco uit tegen VVO 1: de ploeg die vierde staat, slechts één punt achter Odisco. Deze wedstrijd ging dus om de derde plaats op de ranglijst. Odisco begon slap aan de wedstrijd en stond na twee minuten al met 2-0 achter. Hierna ging Odisco feller spelen en vooral met meer lef verdedigen. Dit resulteerde in een sterk restant van de eerst helft en een ruststand van 4-7. Na rust ging VVO wat beter spelen en maakte Odisco meer fouten. Hierdoor kwamen de ploegen gelijk en de tegenstander zelfs weer even op voorsprong (9-8). De laatste tien minuten had Odisco de overhand en toonden de dames uit Olland veel wilskracht. Door te strijden voor elke bal en een paar mooie aanvallen, kon Odisco de winst naar zich toe trekken (9-12). Odisco moest in beide wedstrijden hard werken en veel strijd leveren om punten te pakken. Door het gelijkspel en de winst op VVO, staat Odisco nu twee punten achter de tweede plaats en twee punten voor op de vierde. 18 februari speelt Odisco 1 om 13:05 in Schijndel tegen Celeritas 1.