Corry van Esch: Plekker van het Jaar 2018
Corry van Esch: Plekker van het Jaar 2018

Plekker van het jaar 2018

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag, tijdens de receptie van het 55-jarig bestaan van CV De Plekkers, werd de 'Plekker van het jaar 2018' bekend gemaakt. En dat is… Corry van Esch! De medeoprichter van de club in 1963 was al benoemd tot VIP (Very Important Plekker) en met deze mooie titel was het dus dubbel feest voor Corry.

Met deze titel 'Plekker van het jaar' wordt jaarlijks een lid van De Plekkers bedankt voor het vele werk dat hij of zij voor de club heeft verzet. Door haar inzet de afgelopen 55 jaar heeft Corry deze titel dubbel en dwars verdiend. Haar betrokkenheid bij activiteiten, de organisatie rondom de carnaval en haar aanwezigheid bij de fietstochten, de vlooienmarkten, de nieuwjaarsrecepties, feestavonden, kindermiddagen en jaarvergaderingen. Corry is altijd present.

Tijdens het feestweekend van De Plekkers was er een tweede titel te verdelen. Met de titelveiling ging de club er met de titel 'Ridder in de orde van Papgat' vandoor en net als voorgaande jaren werd deze titel geschonken aan een niet-Plekker, die veel voor De Plekkers (heeft) betekend. Johan Stehmann mag zich dit jaar 'Ridder in de orde van Papgat' noemen.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Johan Stehmann is betiteld als 'Ridder in de orde van Papgat'.