foto: 112nieuwsonline.nl
foto: 112nieuwsonline.nl Foto: 112nieuwsonline.nl

Politie rukt uit voor 'ontvoering'

Algemeen

Olland – Vrijgezellenfeestjes lopen nogal eens uit de hand, maar het vrijgezellenfeest van de Papgatse boerenbruiloft zorgde voor een overtreffende trap....

Colinda Markus is komende Carnaval bruid Madame Sjenet. Ze "trouwt" met Arie (Rene van den Biggelaar) en daar hoort natuurlijk ook een vrijgezellenfeest bij. Die was voor haar perfect in scene gezet. Zelfs zo goed, dat de politie met man en macht in actie kwam. Toen Colinda werd "ontvoerd" door een groepje dames, leek het net een echte kidnapping en dus belde iemand de politie. Die nam de oproep uiterst serieus en dus werden meerdere korpsen ingezet. Toen de politie arriveerde werd even gedacht dat dat ook in scene werd gezet, maar de agentes waren dusdanig serieus dat de feestneuzen beseften dat het de politie menens. Het had blijkbaar slechts een haar gescheeld of ook een politiehelikopter was ingezet.
De dames hebben vrijdag de grootste lol gehad en het nieuws is niet onopgemerkt gebleven. Vanmiddag was Colinda nog te horen op Omroep Brabant.

Foto's volgen!