Afbeelding

Bekkers Advies loopt voorop in automatiseren

Algemeen

Sint-Oedenrode - Bekkers Advies loopt voorop in het automatiseren van de administratieve processen. Door onze efficiënte manier van werken ligt de nadruk dan ook niet op het verwerken van de administratie, maar op het bieden van inzicht in de bedrijfsvoering. Niet achteraf, maar juist heel proactief, op basis van actuele cijfers. Zodoende kan waar nodig worden bijgestuurd, kunnen beslissingen weloverwogen genomen worden en heeft u het prettige gevoel dat u steeds precies weet waar het bedrijf staat.

Bekkers Advies biedt tevens een totaalservice voor uw salarisadministratie, waarbij kwaliteit, continuïteit en persoonlijk contact centraal staan. U kunt zowel een deel als de volledige salarisverwerking uitbesteden en blijven richten op uw kernactiviteit: ondernemen.

Onze professionals zijn in staat snel te schakelen en in alle bedrijfsaspecten mee te denken. Van ZZP-er tot holding, van groot tot klein, u krijgt van ons persoonlijke aandacht, begeleiding en advies op maat.

Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor fiscale ondersteuning. Denk aan het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting, aanvragen van toeslagen en het bemiddelen bij contacten met de Belastingdienst. Maar ook op het gebied van schenkingen, uw (levens)testament etcetera bent u bij ons in goede handen.

Het persoonlijke contact en onze actieve begeleiding wordt door onze klanten erg gewaardeerd.
Wilt u zelf ervaren of onze dienstverlening bij u past? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons! Wij zorgen voor koffie met wat lekkers, een luisterend oor en een goed voorstel. Kom eens aan op het Bastion!

Bekkers Advies
Bastion 1
5491 AN SINT-OEDENRODE
Tel. 0413-483070
e-mail: info@bekkersadvies.nl
www.bekkersadvies.nl