Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Burgemeester gast-ster bij Sterren op het Doek

Algemeen

Meierijstad - Vanavond om 19.00 uur start de derde editie van de Nacht van de Noordkade op de CHV Noordkade in Veghel. Na het succes van de afgelopen jaren, organiseert Phoenix Cultuur ook deze keer 'Sterren op het Doek', naar het bekende tv-format. Vandaag is dan eindelijk de gast-ster bekend gemaakt, die dit jaar model staat.

Tijdens de Nacht van de Noordkade wordt de nieuwe burgemeester van Meierijstad, Kees van Rooij, door ervaren én jonge cursisten van Phoenix Cultuur vertaald in klei en op doek. Het publiek kan dit vanavond vanaf 19.00 uur live mee ervaren. Het wordt een interactieve sessie, waarbij zowel de burgemeester alsook de kunstenaars worden geïnterviewd. Na de eerste opzet deze avond, werken de cursisten de komende weken verder aan hun kunstwerk. Op vrijdag 23 februari presenteren zij hun werk en mag de burgemeester een favoriet uitkiezen.

Een avond voor jong en oud!
De Nacht van de Noordkade is een proef en kunstfestival waar jong en oud zich kan vermaken. Door de gehele fabriek vinden allerlei dans- en muziekoptredens plaats, kan men deelnemen aan activiteiten en workshops en heerlijk genieten van al het lekkers uit de Proeffabriek.

De Nacht van de Noordkade vindt vanavond plaats van 19.00 –22.30 uur met een afterparty tot 02.30 uur in Café De Afzakkerij. De toegang is geheel gratis, uitgezonderd de speciale theatervoorstelling van De Blauwe Kei. Kijk voor meer info en het programma op www.phoenixcultuur.nl.