De drie hele leden van de kleinste carnavalsclub!
De drie hele leden van de kleinste carnavalsclub!

De kleinste carnavalsclub van Meierijstad

Algemeen

Meierijstad - Sinds kort bestaat er een nieuwe carnavalsclub in Meierijstad, de O.i.m.B. (Ongelijk is met Bulten). Met slechts drie leden (Rob, Bas en Annette) is dit de kleinste carnavalsclub van Meierijstad.

"Vier weken geleden zaten wij bij Annette en Bas thuis. Zij zijn een stel en ik ben de broer van Annette. Wij hadden het over de carnaval en onze plannen hiervoor. Je dolt wat en je maakt wat geintjes, het resultaat: O.i.m.B.! Wij bedachten om de eerste carnavalsclub van Meierijstad te worden en in alle kernen te gaan kijken wat de leuke feesten zijn voor, tijdens en na carnaval", vertelt Rob Verhaaf. De naam van de club is een grappige uitspraak van een bekende van en dat vinden ze daarom perfect passen.
Het drietal wil carnaval op een andere manier beleven, zonder verplichtingen. Nu kunnen ze zelf beslissen of ze wel of niet naar een feestje willen. In de carnavalsclub moet dan ook niets en is iedereen welkom. "Carnaval is een prachtig feest waar veel plezier wordt gemaakt en dat willen wij als club graag blijven doen", legt Rob uit.
Hoewel de club nog maar net bestaat, hebben ze wel al een leuk clubjasje, gesierd met pauwenprint, en een groen speldje. Ook hebben ze een motto: 'samen plezier maken en hebben.'