Iedere bezorger krijgt van ons een nieuwe fietstas.
Iedere bezorger krijgt van ons een nieuwe fietstas. Foto: Jan Ebbenn

Oproepkrachten gezocht!!

Algemeen

Sint-Oedenrode – DeMooiRooiKrant heeft iedere week een team van bijna veertig bezorgers paraat om de krant op woensdag in de Rooise brievenbussen te bezorgen. Zo nu en dan is er iemand ziek of op vakantie. Bezorgers dienen zelf een vervanger te regelen, maar dat lukt niet altijd. Daarom zoekt DeMooiRooiKrant enkele oproepkrachten die in kunnen vallen wanneer nodig.

Voordelen
: je bent niet gebonden aan wekelijks bezorgen, je bent actief bezig in de buitenlucht, je verdient er een leuk zakcentje mee en je bent onder de mensen!

Heb jij interesse om als oproepkracht te fungeren binnen onze bezorgdienst? Bel dan naar 0413-479322, mail naar redactie@demooirooikrant.nl of loop eens bij ons binnen: Heuvel 7.

Wijk Dommelrode
Op dit moment zoeken we ook nog een vaste bezorger voor de volgende straten: Kofferen, (stukje) Boskantseweg, Hoge Vonderstraat, Mater Lemmennstraat, Kasteellaan, Emmausstraat, Streepenstraat. Een fijne wijk, dichtbij het centrum. Geschatte bezorgtijd (1,5 á 2 uur). Heb je interesse? Neem dan ook contact met ons op!!