Odisco pakt belangrijke punten

Sint-Oedenrode - Odisco speelde afgelopen zondag tegen Flamingo's 1 in Lieshout. Odisco wilde de winst binnen halen om zo verder uit te lopen op de laatste plaatsen, waar Flamingo's zich bevindt.

Odisco begon wat matig aan de wedstrijd en liet het spel bij Flamingo's. De thuisploeg benutte de kansen gelukkig niet, waardoor Odisco aan kon haken en beter in het spel kon komen. Door aanvallend steeds beter te spelen en strakker te verdedigen, kon Odisco met een 5-7 voorsprong rusten.
De dames uit Olland moesten na rust vervolg geven aan het einde van de eerste helft, want hierin domineerde Odisco. De coach adviseerde rustig blijven verdedigen en aanvallend de juiste kansen zoeken. Na rust maakte Odisco snel de voorsprong groter en kwam zelfs even op een verschil van vier. Hierna werden de dames wat onrustig en vergaten hierin de juiste kansen te pakken. Hierdoor kon de tegenstander weer terugkomen op een verschil van twee doelpunten. Met nog twee minuten maakte Demi Ernest, met haar vierde doelpunt, het verschil weer drie en was de wedstrijd binnen. Met twee snelle schoten van grote afstand probeerde Flamingo's nog iets van spanning terug te brengen, maar de winst was voor hen buiten bereik. Eindstand 10-11. Odisco speelde vandaag met vlagen en goede wedstrijd, maar soms ook rommelig. Uiteindelijk werd de winst behaald en neemt Odisco met deze twee punten meer afstand van de onderste plaatsten en kan zelfs omhoog gaan kijken. Volgende week speelt Odisco Thuis tegen DSV om 11:15 uur in de Streepen.