KV Rooi behaalt winst tegen Corridor

Sint-Oedenrode - Om 15:10 uur klonk het fluitsignaal. De wedstrijd KV Rooi tegen Corridor was begonnen. KV Rooi liep binnen een paar minuten al achter met 0-2. Ze werden wakker geschud en wisten dat ze aan de bak moesten. Ze zorgden voor drie mooie afstandsschoten.

KV Rooi maakte zijn kansen niet af en benutte de kansen niet op de juiste momenten. Corridor wist dit wel te doen waardoor ze drie vrije worpen mee kregen. Alle drie de vrijeworpen zaten erin en daarmee werd KV Rooi gestraft. KV Rooi liep achter de feiten aan en gaf niet de volle honderd procent, waardoor de rust werd ingegaan met 6-7 voor Corridor.
In de rust werd verteld dat ze veel feller moesten worden en de juiste kansen moesten gaan zoeken. Het achterveld moest daarom meer gebruikt gaan worden en domme fouten mochten niet meer gemaakt worden.
KV Rooi liep met vertrouwen het veld op en ze wisten dat ze aan de bak moesten om de punten in Rooi te houden. In de eerste minuten van de tweede helft wist Corridor het goed bij te houden waardoor het 9-9 stond. Toen kwam KV Rooi los en wisten de mooie, juiste kansen te benutten. Hier wist Corridor niet op te reageren en zij liepen steeds verder achter de feiten aan. Dit gaf KV Rooi vertrouwen waardoor ze zichzelf goed herpakten en de ballen vlogen erin. Het eindigde met 22-14. Volgende week staat de koploper Peelkorf op de planning. De wedstrijd wordt thuis gespeeld om 13:55 uur. Publiek is van harte welkom.