Afbeelding

Rode-Loper-Week bij d'n einder

Algemeen

Sint-Oedenrode - Martha School en Mieke Huiskens van Stichting d'n einder vertellen hun verhaal maar wat enthousiast. D'n einder heeft de afgelopen tijd namelijk niet stilgezeten. Daarom wordt van 30 januari tot en met 3 februari de Rode-Loper-Week gehouden. Binnen is er van alles veranderd, wat de zaak nóg mooier maakt.

Zo is er door de hele zaak een rode loper gelegd. "De vloerbedekking was toe aan vervanging. Natuurlijk hebben we eerst gekeken om nog wat met de oude vloerbedekking te doen maar het was slimmer om nieuwe te leggen. Heel veel vrijwilligers hebben zich toen ingezet om alles aan de kant te zetten en de nieuwe vloerbedekking, inclusief rode loper, in het pand te plaatsen. Een heel karwei maar velen handen maken licht werk natuurlijk," vertelt Martha School enthousiast.

Naast de nieuwe vloerbedekking zijn er ook nieuwe rekken geplaatst en is alles weer eens opnieuw ingedeeld. "De winkel ziet er nu weer picobello uit en dan komen natuurlijk de producten ook weer mooier naar voren. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe vitrines met curiosa geplaatst voor klanten die op zoek zijn naar iets speciaals. Deze hebben natuurlijk een mooi plekje in de winkel gekregen," vertelt Mieke Huiskens. Spullen krijgen bij d'n einder een tweede leven en dat is in het kader van duurzaamheid ontzettend belangrijk.

Al met al is wel te zien dat de vrijwilligers zich ook nu weer voor dit project voor de volle honderd procent hebben ingezet. Ontmoeting en samenwerking staan hierbij nog steeds centraal en vormen een mooie opmaat naar het 20-jarig bestaan in 2019.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding