Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

PR Medewerker bij het Damiaancentrum
Het Damiaancentrum is op zoek naar een vrijwilliger die georganiseerde activiteiten van het Damiaancentrum wil bezoeken en de daarbij opgedane ervaring wil delen met de buitenwereld. Bent u handig met social media zoals Facebook en Twitter en heeft u enige ervaring met de Nederlandse taal en gebruik van computers? Dan is deze vacature iets voor u! Werktijden zijn in overleg, binnen de organisatie wordt u ondersteund en begeleid. (vacaturenummer 19449)

Wandelaars/fietsers gezocht!
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om 1 keer in de week of 1 keer per twee weken met iemand te gaan wandelen of fietsen. Het gaat dan vooral over wandelen met de rolstoel en fietsen met de duofiets. Gaat u er vaak op uit en vindt u het niet erg om iemand mee te nemen tijdens een wandeling of fietstocht? Meld u dan aan bij het Steunpunt! (vacature 11782)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).