De zaal in Odendael zat goed vol.
De zaal in Odendael zat goed vol. Foto: Lisa van de Ven

Nu al veel aandacht voor SamenLoop voor Hoop

Algemeen

Sint-Oedenrode – Afgelopen woensdagavond vond in Odendael een informatieavond over SamenLoop voor Hoop Sint-Oedenrode plaats. Vrijwilligers, commissieleden, eregasten, groep captains en andere geïnteresseerden waren massaal naar Odendael gekomen om te luisteren. Mariëlle Gloudemans begon met een introductie over de SamenLoop. Want tsja, wat houdt het nou eigenlijk precies in?

Vervolgens waren alle commissies uitgenodigd om wat te vertellen over hun bezigheden. Van de voorzitter tot de commissie communicatie en van de commissie eregasten tot aan de commissie vrijwilligers. Allemaal vertelden ze dolenthousiast over hun plannen, waarom ze mee wilden helpen of wat het uiteindelijke doel gaat worden. In de zaal werd aandachtig geluisterd. Er werden vragen gesteld, het parcours werd uitgelegd en filmpjes van vorige SamenLopen getoond. Je kon voelen dat heel de zaal zin had om er voor te gaan strijden. Hier wil men geld voor op gaan halen en hier wil men voor knokken.
Natuurlijk was er ook de gelegenheid om elkaar te leren kennen. Iedereen had bij binnenkomst een naamplaatje gekregen. In de pauze werd iedereen dan ook vriendelijk verzocht om kennis te maken met de mensen die je nog niet kent.
Na afloop kregen alle teamcaptains een goodiebag met daarin nog de nodige informatie. Duidelijk is inmiddels wel dat de SamenLoop in Sint-Oedenrode leeft. En dat wordt alleen nog maar meer!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding