Zangeres Steffie van den Braak zal zorgen voor de muzikale invulling.
Zangeres Steffie van den Braak zal zorgen voor de muzikale invulling.

Spinningmarathon met live muziek

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dit jaar wordt voor de achtste keer Klimmen tegen MS georganiseerd. Op zondag 10 juni 2018 bedwingt Team 'Passion' uit Meierijstad de top van de Mont Ventoux. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen MS en om meer aandacht te vragen voor deze ziekte.

Klimmen tegen MS (MoveS) is een stichting met als doel het bijeenbrengen van fondsen en sponsorgelden ten behoeven van onderzoeksprojecten die erop gericht zijn om de kwaliteit van leven voor Mutiple Sclerose (MS) patiënten op korte en lange termijn te verbeteren. Team 'Passion' bestaat uit: Rob van den Braak, Bart van den Braak, Rob den Boer, Emiel van Wanrooij, Danny Reijnders, Steven Roelofs, Mathijs Jansen, Jopie van Loon, Cees Boon en John Cox (teamcaptain).

Om geld in te zamelen organiseert dit team op zondag 28 januari een Spinningmarathon met Live Music gezongen door Steffie van den Braak bij Basic Fit St Oedenrode aan de Bremhorst. U kunt hieraan deelnemen. Strijd mee met het team en help MS de wereld uit!

Voor €7.50 per uur kunt een fiets reserveren, er zijn nog plaatsen vrij. De marathon (4 x 1 uur) start om 9.30 uur, 10.30 uur, 11.30 uur, 12.30 uur. Koffie, thee, heerlijke soep, belegde broodjes te verkrijgen tegen een kleine vergoeding. Alle opbrengsten komen geheel ten gunste van MoveS. Een stichting die zich inzet voor mensen met MS. Doneren? https://deelnemers.klimmentegenms.nl (Team 'Passion') Inschrijven marathon? Lijsten balie bij Basic Fit of mail naar team.passion.2018@gmail.com