Boskant wint van Sppordonk

Boskant - Op zondag 28 januari hervat Boskant haar competitie met een thuiswedstrijd tegen het sterke Wodan.

In de voorbereiding daartoe speelde Boskant een oefenduel tegen 3e klasser Spoordonkse Boys. Voor de rust was het een gelijk opgaande wedstrijd, met kansjes aan beide zijden. Na een overtreding op Jim van der Zanden, binnen de 16, ging de bal op de stip. Roy van der Linden schoot de bal feilloos binnen en zorgde aldus voor de 0-1 voorsprong. De thuisclub wist echter voor de theepauze nog gelijk te maken. Na een harde knal van een van de Spoordonkse Boys aanvallers wist Vincent in eerste instantie z'n hand nog wel tegen de bal te krijgen; echter niet voldoende zodat de bal de weg richting doel vervolgde. Z'n 2e redding kwam te laat, de bal bleek de doellijn al te zijn gepasseerd: 1-1.
De 2e helft had bij lange na niet het niveau van de eerste 45 minuten. Uiteindelijk werd Boskant winnaar door een prima doelpunt van Frank van der Heijden die een vrije trap via de paal binnenschoot: 1-2.

Boskant 2 speelde enkele dagen eerder een oefenwedstrijd tegen het sterke ODC 2 en moest met een 2-1 nederlaag de punten in Boxtel laten.
Komende donderdag oefent Boskant 1 opnieuw, uit tegen sv Brandevoort. Aanvang wedstrijd: 20.00 uur. Boskant 2 oefent aanstaande zondag tegen sv Brandevoort 2. De wedstrijd wordt gespeeld bij sv Brandevoort en staat gepland om 12.00 uur.