Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Bonte Avonden Nijnsel weer voor de deur

Algemeen

Nijnsel - Vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari  is het alweer de 32e editie van de Bonte Avonden in Nijnsel. Dit jaar zullen er weer verschillende artiesten op de planken staan. De avond is gevuld met dans, klets, playback en muziek.

De Kneuterdurskes laten dit jaar een heel andere dans zien. Er danst zelfs een Kneutermenneke mee.
Ook de grote dansmariekes zijn weer van de partij. Nulleke en Mark, Ed en Fred, zoals ze zich zelf noemen, zijn op een onbewoond eiland. De Buuven zijn echte vrouwvakkers, Geert-Jan van de Wijdeven klimt weer in de ton en de Coccinellas, beter bekend als de wagenbouwers hebben een "synchroonzwemact" in petto. De percussiegroep van de harmonie zal weer op het podium staan.
Daarnaast is er een speciale act van een "muzikale duizendpoot" en is ook Tiona weer van de partij.
De korfbal komt met een "Artiesten Parade" met gezellige meezingers en het Hoog Vermaek brengt weer gezellige muziek met het thema: Ik hou van Holland. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door de Kneuterkapel.
De avonden beginnen om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bakkerij v.d. Eertwegh of telefonisch bij Piet van Erp 06-20078145. Het zou heel leuk zijn om jullie te mogen begroeten op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari.