De sportvelden van VV Boskant
De sportvelden van VV Boskant Foto: Henri van Hoorn

Oproep aan alle sportverenigingen van Sint-Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - In 2017 hebben wij twee bijeenkomsten gehad waarin gesproken is over een Sportraad in Meierijstad en een afvaardiging hierin vanuit Sint-Oedenrode. Ondertussen heeft de tijd niet stil gestaan en is er inmiddels een Sportraad Meierijstad waarin geen enkele vertegenwoordiger zit vanuit Sint-Oedenrode.

Wij kunnen hier allemaal wat van vinden, feit is wel dat dat Rooise verenigingen geen enkele invloed hebben op belangrijke thema's die actueel zijn en die ook voor hen van groot  belang zijn, zoals: Harmonisatie van de huurtarieven.

 Laten we over ons beslissen zonder dat wij hierbij enige inbreng hebben? Paracommerciële activiteiten in onze kantines!

In deze laatste poging om ook de sportvereniging van Sint-Oedenrode vertegenwoordigd te krijgen in de Sportraad Meierijstad willen wij ook bespreken op welke wijze wij iets kunnen betekenen voor elkaar.

U wordt uitgenodigd voor een overleg  op maandag 22 januari a.s. om 20.00 u in de kantine van Rhode, met als agenda: Opening Sportraad Meierijstad een feit: wat doet die Sportraad! Het belang van vertegenwoordiging vanuit Sint-Oedenrode. Zijn er kandidaten voor de Sportraad Meierijstad? In groepen gaan we bespreken: "ledenwerving" hoe gebeurt dat? Roois sportbeleid: willen we overlegmomenten met elkaar aan de hand van thema's? Hoe wordt de relatie met Sportraad Meierijstad? Vervolgafspraken rondvraag

Gelet op het belang van deze bijeenkomst, rekenen wij op de aanwezigheid van verenigingen.

Met sportgroeten,

Tom van Wanrooij

Wim van Meijl.