Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Vrijwilligers gezocht

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Secretaris (m/v) bij de Stichting Kinderboerderij Kienehoeve (SKK)
Het bestuur van de SKK, bestaande uit vier personen, is op zoek naar iemand die de functie van secretaris op zich wil nemen in verband met het terugtreden van de huidige secretaris. De werkzaamheden van de secretaris zijn: deelname aan en verslaglegging van maandelijkse bestuursvergaderingen SKK, het ontvangen, verdelen en verzenden digitale post en papieren post en het onderhouden contacten met plaatselijke pers, diverse plaatselijke organisaties en instellingen. Daarnaast het mede organiseren van activiteiten van/op de kinderboerderij, deelname aan het halfjaarlijks overleg regionale kinderboerderijen en nader overeen te komen activiteiten. De tijdsbesteding varieert van een tot twee dagdelen per week, afhankelijk van de geplande activiteiten. (vacaturenummer 19814)

Vrijwilliger gezocht voor het verpakken van brood bij De Winkel van Boskant
De Winkel van Boskant is op zoek naar een vrijwilliger die 's morgens mee wil helpen met het verpakken van brood. Werkdagen zijn dinsdag-, donderdag- vrijdag- en zaterdagmorgen van 7.30 uur – 9.00 uur. Lijkt het u leuk om in een winkel te werken? Dan is deze vacature iets voor u! (vacaturenummer 10545)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).