Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Het koor gaat altijd door

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Roois Gemengd Koor is er weer helemaal bij. Na een mooi kerstconcert als afsluiting van een zoektocht naar een hernieuwd begin, staat het koor in de startblokken voor nog een lange periode van zangplezier.

En eerlijk is eerlijk, het was niet gemakkelijk in een tijd met grote maatschappelijke veranderingen. Voor vele verenigingen betekende het helaas de keuze om het bijltje er bij neer te leggen. Het Roois Gemengd Koor wist zich gelukkig aan deze trend te onttrekken en vond zich opnieuw uit onder de bezielende en voortvarende leiding van dirigent Willem Heldens. Dit betekende wel een andere aanpak, een nieuwe methode en een hernieuwde inzet en bijdrage van alle leden. Wel even vreemd, maar met een eerste begin van succes en hernieuwd élan.

De eerste repetitie in het nieuwe jaar werd dan ook begonnen met de introductie van en kennismaking met zes nieuwe leden. Een hartelijk welkom dat navolging verdient. Het Roois Gemengd Koor nodigt u dan ook van harte uit om eens, vooralsnog vrijblijvend, kennis te maken met de vereniging. Het koor kan best nog versterking gebruiken in alle stemgroepen en ontvangt u graag op een van de repetities op maandagavond in Mariëndael. Met de start van het nieuwe seizoen een goed moment om in te stappen en uw talenten te laten bloeien in een ontspannen sfeer en een gezellig samenzijn.

Voor meer informatie neemt u contact op met de secretaris van de vereniging: Ria van Erp, secretaris.rgk@hotmail.com , tel.: 0413-476407; of kom naar de repetitieavond in Mariëndael op maandag van 20.00 – 22.30u.