Afbeelding

Winteracties bij Anytyme de Beurs

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het concept van Anytyme de Beurs draait alweer vijf maanden en voor veel mensen is het even wennen. Anytyme de Beurs is een luxe eethuis. "Tussen een cafetaria en een restaurant in", schetst eigenaar Edwin Gordijn. Zes dagen is het eethuis open. Dat kan zijn voor een kopje koffie of een uitgebreide lunch, maar ook voor mensen die 's avonds lekker willen eten of borrelen. Wat veel mensen nog niet weten is dat afhalen een optie is. "Van een frietje met snack, tot een uitgebreid menu. Kijk hier maar eens naar de nieuwe kaart!" laat Edwin zien.

De nieuwe menukaart van Anytyme de Beurs is klaar en er staat heel veel lekkers op. Vanaf de zomer hebben mensen al de kans gehad om te proeven van het Anytyme-concept. Edwin: "Het is jaren geleden dat we zo'n drukke zomer hebben gehad. Vrijwel iedere dag zat het terras vol. Ook binnen wordt het steeds drukker, maar het besef moet bij de mensen nog landen wat wij allemaal te bieden hebben." Wie de kaart bekijkt heeft het zo in de smiezen. Er staan hamburgers op die nergens in de omtrek te verkrijgen zijn, uitsmijters, heerlijke uitgebreide menu's zoals schnitzel- en nasimenu's (en nog veel meer), maar ook gewoon het traditiegetrouwe frietje, met keuze uit veel snacks. Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Voor ieder wat wils dus. "Met regelmaat komen hier hele gezinnen gezellig samen eten. Voor de allerkleinsten hebben we een leuk kindermenuutje met van alles erbij. Onze hamburgercollectie is uitgebreid met verschillende Black Angus-burgers. Die zijn van topkwaliteit, heerlijk mals!"

Winteractie
De komende maanden houdt Anytyme de Beurs verschillende winteracties en daar wordt overduidelijk mee naar buiten getreden! Via folders, maar ook via advertenties in DeMooiRooiKrant en verschijningen op social media. Houd het dat dus allemaal goed in de gaten! "Iedereen is welkom om te komen proeven!", nodigt de gastheer uit. "Wilt u één van onze zalen huren voor een feest, bijeenkomst, vergadering of koffietafel? Dat kan ook nog steeds! Ik geef u er graag meer informatie over."