Rhode huldigt jubilarissen | DeMooiRooiKrant
Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 76a27a
Foto:
Sport

Rhode huldigt jubilarissen

Sint-Oedenrode - Zondag 7 januari heeft voetbalclub Rhode haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst gehouden om de beste wensen uit te wisselen en om de jubilarissen de huldigen.

In zijn openingswoord ging voorzitter Wim van Meijl in op het belangrijke jaar 2018. Het negentig jarig bestaan zal gevierd worden, het sportpark wordt toekomstbestendig gemaakt met kunstgras en het vrouwenvoetbal en passend voetbal zullen nadrukkelijker aandacht krijgen. Ook de buitengewone eerste competitiehelft van Rhode 1 met tien overwinningen achtereen werd benadrukt en krijgt hopelijk een mooi vervolg in 2018.
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst worden traditioneel de jubilarissen gehuldigd. Rhode, een vereniging met 1078 leden, huldigde de volgende jubilarissen:
25 jaar lid: Leo Asveld – Niels der Kinderen – Bart van de Wijdeven – Jan van der Linden – Wout Bekkers – Piet Aben – Marcel van de Burgt.
40 jaar lid: Paul der Kinderen – John Habraken – John van der Poel
60 jaar lid: Ad van Esch
De vrijwilliger van het jaar was dit jaar een duo dat zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de sponsorcommissie: John van den Brand en Peter van den Broek.
Als zestigste Lid van Verdienste werd Ronald van Doorn benoemd voor zijn werkzaamheden als trainer van de lagere elftallen, leider van Rhode 1, organisator van Wildrikken en trainer bij passend voetbal.
Als drieëntwintigste Erelid werd Michel Fransen benoemd. Hij is veertig jaar scheidsrechter, lid van de onderhoudsploeg en behulpzaam bij diverse activiteiten. Tot slot werd geproost op het nieuwe jaar. (Op de foto ontbreekt Ronald van Doorn en Peter van den Broek).


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227003&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Wat vindt u?

Vuurwerk moet verboden worden.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226999&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>