Afbeelding

Logo voor "gouden" Argo

Algemeen

Sint-Oedenrode - Woensdag 3 januari opende zwem- en waterpolovereniging Argo het gouden jubileumjaar. In 1968 startte de vereniging in het buitenbad van Sint-Oedenrode met zwemactiviteiten. Enkele jaren later kwam daar de waterpolosport bij. Daarna is de vereniging uitgebreid met masterzwemmen (21+) en dit jaar starten zij met gehandicaptenzwemmen.

Voor dit bijzondere jaar zullen het waterpolotoernooi, de 24-uurs zwemmarathon en Zwem-4-Daagse dit jaar in het teken staan van het jubileum. Voor de leden, oud-leden en hun familie en vrienden zal het jubileum groots gevierd worden op zaterdag 12 mei 2018. Bij zo'n bijzonder jaar hoort ook een feestelijk logo. Dit is op woensdag 3 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie op zwembad De Neul en in Café Dommelzicht door de jubileumcommissie overhandigt aan het bestuur van Argo.

Wilt u meer informatie over het jubileum? Neem dan contact op met de jubileumcommissie van Argo via jubileum@zw-argo.nl. Op de website zal ook informatie verschijnen over de festiviteiten.