Afbeelding

Leden v.v. Boskant de bühne op

Algemeen

Boskant - Het tweede weekend van januari staat bij v.v. Boskant opnieuw een belangrijke activiteit op het programma. De voetbalschoenen verdwijnen even in de kast en de teams (en trainers en leiders) klimmen op het podium. Het 26e playbackweekend van v.v. Boskant belooft weer een groot spektakel te worden. Een weekend om naar uit te kijken.

De senioren, dames, jeugdcommissie en het bestuur openen het playbackweekend op vrijdag 12 januari. Vanaf 19:30 uur geven zij invulling aan het thema 'Het hout niet op!'. Op zondag 14 januari is het de beurt aan de jeugd. Ook zij halen alles uit de kast met het thema 'Carnaval Festival'. De optredens staan gepland vanaf 13.30 uur.
Liefst 26 jaar lang al is dit weekend, naast het voetbal, één van de (muzikale) hoogtepunten binnen onze vereniging, met optredens die menig talentenjacht de loef afsteken. U bent van harte welkom! Graag aandacht voor een mededeling van huishoudelijke aard: zowel op vrijdag als zondag is het gebruik van de pinautomaat in de kantine helaas niet mogelijk! Als het weer het toelaat zal er door Boskant een oefenwedstrijd gespeeld worden tegen Spoordonkse Boys. De wedstrijd is gepland in Spoordonk en begint om 12.00 uur.