Afbeelding
Foto: Lambert Verhoeven

Willy Kremers Clubman van het Jaar vv Nijnsel

Algemeen

Nijnsel - Op een druk bezochte nieuwjaarsreceptie van vv Nijnsel/TVE Reclame werd bekendgemaakt dat oud voorzitter Willy Kremers is gekozen tot Clubman van het Jaar.

De leden hadden twee weken de gelegenheid om via de site van de voetbalvereniging hun favoriete Clubman/Clubvrouw van het Jaar te kiezen. Meer dan honderd leden maakten gebruik van deze gelegenheid en ruim veertig leden kregen een of meerdere stemmen.
De meeste stemmen kwamen tenslotte in handen van Willy Kremers. Hij zat al eerder in het jeugdbestuur en in een latere periode kreeg hij in het hoofdbestuur Voetbalzaken in zijn portefeuille. Vervolgens volgde hij Arent van Dijk op als voorzitter. Het 'bestuursgen' heeft hij niet van een vreemde want vader Harry zat in het verleden ook al tientallen jaren in het bestuur en viert dit jaar zelfs zijn 70-jarig jubileum, samen met de vereniging. Onder het bewind van Willy Kremers is er veel gerealiseerd en Kremers hamerde ook altijd op de gewenste en noodzakelijke inzet van de leden voor diverse taken die er in een vereniging voorhanden zijn. De leden hebben zijn inspanningen dus op hun juiste waarde geschat en de eretitel kwam derhalve volledig terecht in handen van de voormalig voorzitter die zich overigens, zo meldde hij in zijn dankwoord, graag blijft inzetten voor de vereniging uit het misschien wel meest bruisende kerkdorp uit de Meierij……