Afbeelding

Nieuwjaar is goed begonnen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op vrijdag was de nieuwjaarsreceptie bij Ontspanning. Leden, sponsoren en donateurs waren uitgenodigd om het nieuwe jaar samen in te luiden. Tijdens de receptie was er gelegenheid om een klein wedstrijdje te schieten met de clubboogjes.

De winnares was Marjelein Verhoeven met 29 punten. De overige scores: Patrick Bouwman 28, Jos van den Berg 27, Wil Kivits 26, Eric Vissers 24, Michael Moonen 24, Paul van de Mortel 22, William Huyberts 21, Antoon Vervoort 18, Karin de Jong 17, Simon Boersbroek 15, Frans Temmink 12 en Agnes Vissers 12.

Op dinsdag hebben de leden van de Rozelaer een wedstrijd in de competitie geschoten. De winnaar was Antoon Vervoort met 218 punten. De overige scores: Jan van Erp 217, Jan Gordijn 217, Martie Verhoeven 198, Jan van Bergen 194 en Ron Spijker 154.
Op zondag heeft Theo Passier in IJsselstein een indoor Lowlands Shootout geschoten. Theo schiet bij de heren compound. Met een score van 561 punten ging hij als zesde geplaatst naar de finales. Hij verloor de eerste ronde, maar wist daarna twee rondes te winnen, zodat hij eindigde op de vijfde plaats.

Kristin Davies en Sjef van den Berg hebben dit weekend een Face-to-Face wedstrijd geschoten in Sandefjord (Noorwegen). Kristin ging als zesde naar de finalerondes met een score van 787 punten. Zij verloor helaas de achtste finale en eindigde als negende. Sjef begon met een perfecte score van 300 punten en schoot er nog 298 en 299 bij. Met een totaalscore van 897 punten ging hij als eerste door naar de finales. Hij wist alle rondes met grote overmacht te winnen en werd dus eerste.

Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur.