Irda en Marion zijn erg blij met de cheque!
Irda en Marion zijn erg blij met de cheque! Foto: Kim Verstappen

MooiRooi schenkt aan SamenLoop voor Hoop

Algemeen

Sint-Oedenrode – Waarschijnlijk heb je de laatste maanden de straatnaambordenactie van DeMooiRooiKrant meegekregen via de krant of MooiRooi.nl. Op de redactie lagen meerdere straatnaambordjes die te koop zijn aangeboden. Vooral in het begin was er een ware run op de bordjes en dat heeft een mooi bedrag opgeleverd.

Vanaf de start van de actie besloten Bas van Turnhout en Jeroen van de Sande van DeMooiRooiKrant dat veruit het grootste gedeelte van de opbrengst naar SamenLoop voor Hoop moest gaan. Dat motiveerde nog meer mensen om hun favoriete straatnaambordje te kopen.
Irda Habraken en Marion van de Ven werden afgelopen donderdag door de krant uitgenodigd om een mooie cheque in ontvangst te komen nemen. Een cheque van maar liefst €520,- De dames lachten van oor tot oor toen ze de cheque in handen kregen. Het is merkbaar dat nu steeds meer acties op touw worden gezet om geld in te zamelen voor het goede doel. De dames zullen nog regelmatig op de proppen moeten komen om cheques in ontvangst te nemen, maar dat vinden ze helemaal niet erg!