Ton van Zon, After Sales Manager Tapijtcentrum Nederland
Ton van Zon, After Sales Manager Tapijtcentrum Nederland

Ultieme woonbeleving bij Tapijtcentrum Nederland

Algemeen

Sint-Oedenrode / Best - Ruim 45 jaar geleden opende Jan van Deutekom senior in Best een zaak gericht op coupon en tapijt. Niet veel later bereidde Tapijtcentrum Nederland zich uit tot een complete woonwinkel met een rijk assortiment aan vloeren, trappen, gordijnen, zonwering en meubelen. "Zo hebben wij laatst Paleis Het Loo voorzien van op maat gemaakte gordijnen", vertelt Ton van Zon, After Sales Manager bij Tapijtcentrum Nederland. "Voor iedere stijl op het gebied van interieur bieden wij volop mogelijkheden."

Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf en ook al telt Tapijtcentrum Nederland op dit moment 21 vestigingen verspreid over Noord-Brabant, Gelderland en Limburg, de familiaire sfeer is nog steeds duidelijk aanwezig. "Dat is de kracht van deze onderneming. De lijntjes zijn kort, persoonlijke service staat hoog in het vaandel en wij geven de klant advies op maat. Daarnaast onderscheiden wij ons qua diversiteit op het gebied van wooninrichting. Het assortiment is enorm, wij bieden een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en wij werken met eigen stoffeerders."

De vestiging van Tapijtcentrum Nederland aan de Hoofdstraat in Best is gigantisch en heeft een oppervlakte van ruim 24 duizend vierkante meter. De winkel is dusdanig ingericht, dat je van de ene woonkamer naar de andere loopt. "Mensen moeten een reëel beeld krijgen van de afmeting van onze meubels, het materiaal dat op de grond ligt en de zonwering dat voor het raam hangt. De grootte van een bank is bijvoorbeeld moeilijk in te schatten, maar door een gemiddelde woonkamer te creëren, krijgt de klant er een goed beeld bij."

Voor advies op maat én voor ieder budget is er in iedere vestiging van Tapijtcentrum Nederland een opgeleid binnenhuisadviseur en een stylist te vinden. "Daarnaast maken wij het onze klanten zo makkelijk mogelijk. Meubels worden thuisgebracht en vakkundig in elkaar gezet, gordijnen worden bij u thuis opgemeten, op maat gemaakt en bevestigd, een oude vloer wordt verwijderd als de klant hiervoor kiest en een nieuwe wordt gelegd. Wij bieden onze klanten een compleet pakket." Wilt u een kijkje komen nemen in een van de vele winkels van Tapijtcentrum Nederland? Kijk op de website www.tapijtcentrum.nl voor een locatie bij u in de buurt!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding