Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Zaterdag prijsuitreiking De Rooise Kwis

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 16 december waren 130 teams, en daarmee zo'n 3000 Rooienaren, druk in de weer om alle vragen van de vijfde editie van De Rooise Kwis te beantwoorden. Alle antwoorden zijn inmiddels nagekeken door de organisatie, dat betekent dat na drie weken van onzekerheid zaterdagavond in Zalencentrum de Beurs zal blijken welk team dit jaar gewonnen heeft. Vorig jaar wist het team "Tis rolluk iet" de eerste prijs in de wacht te slepen.

Om 20:00 uur zal de prijsuitreiking van start gaan. Na een korte terugblik op 16 december zullen de winnaars van de 11 categorieën bekend gemaakt worden. Ook de winnaar van de geheime expeditie en het team met de meest originele vlog mag naar voren om een prijs in ontvangst te nemen voordat uiteindelijk de grote winnaar van De Rooise Kwis bekend gemaakt zal worden. Voor de top 3 liggen weer mooie cheques klaar voor hun goede doelen. Ieder team ontvangt na afloop een rapport met hierop hun resultaten zodat zij precies kunnen zien hoe ze gescoord hebben.

De deuren van De Beurs zijn vanaf 19:00 uur geopend, de prijsuitreiking start om 20:00 uur. Na afloop van de prijsuitreiking is nog een gezellige feestavond waarbij ongetwijfeld ook nog veel nagepraat zal worden over De Rooise Kwis.