Afbeelding

Pannenkoekentoernooi 2017

Sport

Sint-Oedenrode - Na de Kerstdagen staat traditiegetrouw het pannenkoekentoernooi voor onze jeugdleden bij Basic Fit op de planning. Zo'n veertig kinderen stonden 's ochtends te trappelen om hun tenniskunsten, atletisch vermogen en oog-handcoördinatie te tonen.

Elk jaar is het weer geweldig om te zien hoeveel ouders bereid zijn een handje mee te helpen door als groepsbegeleider, spelbegeleider of als pannenkoekenbakker aan te treden. De tweehonderd gebakken pannenkoeken, samen met het overheerlijke fruit van Marcel Plaat zorgden ervoor dat ook aan de innerlijke mens werd gedacht. Na het opmaken van de eindstand, kon het welbekende vuurwerk voor de prijswinnaars worden uitgedeeld. TV De Kienehoef feliciteert onderstaande spelers met hun welverdiende prijs:

Poule 1: 1e: Sjors Vargas Bongers en 2e: Jesper vd Vleuten. Poule 2: 1e: Joep van Kasteren en 2e: Puk v Rooij. Poule 3: 1e: Lizzy van Steenbergen en 2e: Clint Hagen. Poule 4: 1e: Boet vd Akker en 2e: Famke de Backere. Poule 5: 1e: Dycke Lathouwers en 2e: Chiara van Erp. Poule 6: 1e: Pieter Dahler en 2e: Tara Termeer. Groepsprijs: Joep Jansen, Joep v Kasteren, Puk v Rooij, Marijn Das, Colin vd Hurk, Jens vd Linden.