Afbeelding

Borrel & Bites: aanvullend concept in Sint Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - Eind januari/begin februari is het zover: De Kardinaal, Borrel & Bites opent haar deuren. Op dit moment wordt nog flink geklust in de ruimte naast de brasserie, maar de verbouwing verloopt netjes volgens plan. Over het interieur wil de familie Peijen nog niets verklappen, maar over het concept wordt volop gesproken.

Aan lunch- en eetgelegenheden in Rooi geen gebrek, maar een locatie waar gezellig borrelen met diverse hapjes centraal staat, die is er niet. "In De Kardinaal Borrel & Bites kunnen onze gasten genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in bourgondische sferen", vertelt Romy Peijen enthousiast. Wij bieden tot sluitingstijd heerlijke borrelgerechten en ons assortiment qua drank is heel divers." De Kardinaal dient als knusse locatie voor een borrel, voor iedereen die even geen zin heeft om naar het café te gaan, maar ook na het werk, een cocktail met borrelplank op de zondagmiddag of een afzakkertje voor of na het diner, mogelijkheden genoeg.

"De ruimte wordt zeker geen verlengstuk van onze brasserie", gaat Hans Peijen verder. "De Kardinaal heeft een heel andere kaart, de uitstraling is uniek en er staat net even een ander muziekje op. Het is een aanvulling op de horeca in het dorp." Naast gezellig borrelen vormt De Kardinaal een ideale locatie voor feesten en partijen in stijlvolle ambiance. "De eerste feesten en bruiloften staan al gepland. In de brasserie is hier geen ruimte voor en door de behoorlijke vraag van onze gasten, hebben wij nu de perfecte ruimte gecreëerd", voegt Marion Peijen toe.

Het concept van De Kardinaal Borrel & Bites staat als een huis, maar het drietal luistert graag naar de wensen van haar gasten. "In De Kardinaal worden verschillende activiteiten organiseert, zoals een wijnproeverij, live muziek of een cocktailavond", vertelt Romy. "Deze activiteiten presenteren wij op een maandkalender, zodat onze gasten ruim van te voren weten wat er bij De Kardinaal op het programma staat. Originele ideeën om deze avonden invulling te geven, zijn zeer welkom!" Heeft u een leuk idee? Vanaf vandaag staat er een ideeënbus in Brasserie De Pastorie. De leukste ideeën worden beloond met een waardebon van De Kardinaal Borrel & Bites.